Bu ürünün kampanyalı satışı stoklarla sınırlıdır. Bir tüketici bu kampanya stoğundan maksimum 20 adet satın alabilir.
Çiçeksepeti kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Ürünün iade politikasını öğrenmek için tıklayın.
Bu ürün Mavi Kozmetik tarafından gönderilecektir.
Bu satıcının ürünlerinde geçerli 350,00 TL Üzeri Kargo Bedava
Bu Satıcının Tüm Ürünlerini Görüntüle
Ürün sayfasında gördüğünüz fiyat bilgileri, satıcı tarafından belirlenmektedir.
K by Dolce&Gabbana Yeni bir maskulen dönem.
Anında İtalyan kırsalını ve Akdeniz'in öğle vakti güneşini birleştiren K by Dolce & Gabbana, sıcağı kucaklayan, ormanlık Toskana tepelerinin taze toprak kokusunu uyandırıyor.
Koku, kan portakal ve Sicilya limonunun narenciye tazeliğinin yoğun bir birleşiminden oluşup, adaçayı, berrak sardunya ve enerji veren lavandin ile, ardıç meyvesi ve ateşli pimento biberinin kıvılcımı ile duyguları canlandırıyor.
Ardından, dünyevi vetiver ile birleşip, paçulinin tatlı baharatlılığını vermeden önce, K by Dolce & Gabbana kullanan modern bir kralın doğuştan gelen karizmasını yoğunlaştırmak için şehvetli bir sedir ağacı notası geliyor.
Üst notalarda: Kan portakalı, Sicilya limonu.
Orta notalarda: Lavandin,adaçayı,sardunya, ardış meyvesi ve kırmızı pimento biberi.
Alt notalarda: Vetiver, paçuli, sedir ağacı.
