Ürünün iade politikasını öğrenmek için tıklayın.
Bu ürün Mavili Gümüş tarafından gönderilecektir.
Bu satıcının ürünlerinde geçerli 350,00 TL Üzeri Kargo Bedava
Bu Satıcının Tüm Ürünlerini Görüntüle
Ürün sayfasında gördüğünüz fiyat bilgileri, satıcı tarafından belirlenmektedir.
Süleyman'ın Mührü Tılsımlı Bakır Makrome Bileklik (20 mm)
Tarih boyunca gücün, ilahi korumanın, şansın ve negatif enerjilerden arınmanın en kuvvetli sembollerinden biri olarak kabul edilen Mühr-ü Süleyman (Süleyman’ın Mührü), bakırın doğal enerjisi ve el işçiliğiyle buluştu.
İnce detaylarla lazer işleme tekniğiyle hazırlanan 20 mm çapındaki bakır plaka, dayanıklı ve şık makrome örgü kordon ile tamamlanmıştır. Hem manevi anlamı yüksek güçlü bir koruma tılsımı hem de günlük kombinlerinize uyum sağlayan zamansız bir aksesuardır.
Öne Çıkan Özellikler:
Sembol / Motif: Mühr-ü Süleyman (Süleyman'ın Mührü & Koruma Tılsımı)
Maden: Saf Bakır
Plaka Çapı: 20 mm
Kordon / İp: 0.80 mm dayanıklı, suya ve yıpranmaya karşı dirençli kaliteli paraşüt / makrome ipi
Beden / Ölçü: Kayar düğümlü (asansörlü) ayarlanabilir yapısı sayesinde kadın ve erkek her bilek ölçüsüne rahatça oturur.
Kişiselleştirilebilir İp Rengi: Standart siyah rengin yanı sıra kırmızı, lacivert, kahverengi, bordo, haki yeşil, bej ve antrasit gibi dilediğiniz renk seçeneğiyle hazırlanabilir. (Farklı renk taleplerinizi sipariş notunda belirtebilirsiniz.)
Mühr-ü Süleyman ve Bakırın Anlamı & Enerjisi:
Mühr-ü Süleyman: Yeri ve göğü, zıtlıkların dengesini temsil eden bu kadim sembol; kişiyi kem gözlerden, negatif enerjilerden koruduğuna, işlerde bereket ve şans getirdiğine inanılan manevi bir kalkandır.
Bakır: Eski çağlardan bu yana vücuttaki statik enerjiyi dengelemesi, topraklama etkisi ve enerji iletkenliğiyle bilinen doğal ve şifalı bir madendir.
Kullanım ve Bakım Tavsiyesi:
Saf bakır, yapısı gereği zamanla teninizle ve hava koşullarıyla temas ettikçe doğal ve otantik bir koyuluk (patina) kazanabilir. Doğal parlaklığına kolayca döndürmek için limon suyu ve tuz karışımıyla veya sirke ile hafifçe silip kuru bir bezle kurulamak yeterlidir.
