Bu ürünün kampanyalı satışı stoklarla sınırlıdır. Bir tüketici bu kampanya stoğundan maksimum 10 adet satın alabilir.
Çiçeksepeti kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Ürünün iade politikasını öğrenmek için tıklayın.
Bu ürün DOĞAN YAYINLARI tarafından gönderilecektir.
Bu satıcının ürünlerinde geçerli 350,00 TL Üzeri Kargo Bedava
Bu Satıcının Tüm Ürünlerini Görüntüle
Ürün sayfasında gördüğünüz fiyat bilgileri, satıcı tarafından belirlenmektedir.
“Ey her türden aptal ve her çeşit moron, palavracı, cadaloz, saftirik, dangalak, pislik, hödük, odunkafalı, ucube, şaşkaloz, hıyar, leyla, ağzı açık ayran delisi, sersem, serseri, beyinsiz, kuş beyinli, kaçık, ayı, hödük, budala, ahmak, gerzek, kafasız, mankafalı, bitik, soytarı, geri zekâlı, alık, baş belası ve geveze… İşte sizin zaferiniz! Bu kitap sadece size sesleniyor. Fakat kendinizi tanıyamayacaksınız…”
Psikoloji, felsefe, nörobilim ve edebiyat gibi alanlarının öncü isimleri bir araya gelip “Aptallık nedir?” sorusuna cevap ararsa ne olur? Ortaya çıkan şey; mizah, ironi, deneyler, anekdotlar ve keskin gözlemlerle dolu bir koleksiyon.
Aptallığın Psikolojisi, her gün maruz kaldığımız, hatta zaman zaman bizzat sergilediğimiz mantıksızlıkların eğlenceli ama acımasız bir haritasını çıkarıyor. Ve belki de en can alıcı soruyu sorduruyor:
“Ya aptal olan bensem?”
“İnsanlar gerçekten aptallaşıyor mu, yoksa bize sadece öyle mi geliyor?… Dâhiyane bir derleme.”
— Kirkus Reviews
“İnsan aptallığının sayısız biçimine dair kapsamlı ve esprili bir inceleme… Zengin bir içgörü hazinesi… Bu derleme okuru hem eğlendirecek, hem şaşırtacak hem de aydınlatacak.”
— Publishers Weekly
