İPTAL
Çerez Politikası

Kişisel Bilgi Toplama Prosedürü ve Gizlilik Politikası

Çiçeksepeti İnternet Hizmetleri A.Ş.’ye (“Çiçeksepeti”) aktarılan kişisel verilerin korunması konusundaki temel bilgilere aşağıda yer verilmiştir. Çiçeksepeti, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) madde 10’dan doğan aydınlatma yükümlülüğünü yerine getirmek amacıyla aşağıdaki açıklamaları müşterilerimizin ve web-sitemizi ve/veya mobil uygulamalarımızı kullanan 3. kişilerin dikkatine sunar. Çiçeksepeti, işbu Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Açıklama metnini yürürlükteki mevzuatta yapılabilecek değişiklikler çerçevesinde her zaman güncelleme hakkını saklı tutar.

1) Çiçeksepeti’nin kişisel verileri toplamasının yasal dayanağı

Müşterilerimizin kişisel verilerinin kullanılması konusunda çeşitli kanunlarda düzenlemeler bulunmaktadır. En başta KVKK ile kişisel verilerin korunması esasları belirlenmiştir. Ayrıca 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun da kişisel verilerin korunmasına ilişkin hüküm içermektedir. 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu hükümleri yoluyla da kişisel verilerin korunması için bazı hallerde cezai yaptırımlar öngörülmüştür.

Diğer yandan, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği’nden doğan yükümlülüklerimizin ifası amacıyla verilerin toplanması ve kullanılması gerekmektedir.

2) Çiçeksepeti kişisel verilerin toplanmasında kullanılan yöntemler

www.ciceksepeti.com web sitesinden veya mobil uygulamalardan işlem yapan müşterilerimizin verdikleri veriler, müşterilerimizin rızaları ve mevzuat hükümleri uyarınca Çiçeksepeti tarafından işlenmektedir.

www.ciceksepeti.com ziyaretçilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla ve yasal yükümlülüğü çerçevesinde, işbu Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Açıklama metninde belirlenen amaçlar ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile gezinme bilgilerinizi toplayacak, işleyecek, üçüncü kişilerle paylaşacak ve güvenli olarak saklayacaktır.

www.ciceksepeti.com çerezleri; günlük dosyaları, boş gif dosyaları ve/veya üçüncü taraf kaynakları yoluyla topladığı bilgileri tercihlerinizle ilgili bir özet oluşturmak amacıyla depolar. www.ciceksepeti.com size özel tanıtım yapmak, promosyonlar ve pazarlama teklifleri sunmak, web sitesinin veya mobil uygulamanın içeriğini size göre iyileştirmek ve/veya tercihlerinizi belirlemek amacıyla; site üzerinde gezinme bilgilerinizi ve/veya site üzerindeki kullanım geçmişinizi izleyebilmektedir.

www.ciceksepeti.com çevrimiçi ve çevrimdışı olarak toplanan bilgiler gibi farklı yöntemlerle veya farklı zamanlarda site üzerinde sizden toplanan bilgileri eşleştirebilir ve bu bilgileri üçüncü taraflar gibi başka kaynaklardan alınan bilgilerle birlikte kullanabilir.

www.ciceksepeti.com mobil uygulamasında oturum çerezleri ve kalıcı çerezler kullanmaktadır. Oturum kimliği çerezi, tarayıcınızı kapattığınızda sona erer. Kalıcı çerez ise sabit diskinizde uzun bir süre kalır. İnternet tarayıcınızın "yardım" dosyasında verilen talimatları izleyerek veya “www.allaboutcookies.org” veya “www.youronlinechoices.eu” adresini ziyaret ederek kalıcı çerezleri kaldırabilir ve hem oturum çerezlerini hem de kalıcı çerezleri reddedebilirsiniz. Kalıcı çerezleri veya oturum çerezlerini reddederseniz, web sitesini, mobil uygulamayı kullanmaya devam edebilirsiniz fakat web sitesinin, mobil uygulamanın tüm işlevlerine erişemeyebilirsiniz veya erişiminiz sınırlı olabilir.

 

3) İnternet Sitesi Çerezleri Nasıl Kullanılmaktadır?

Çiçeksepeti’ne ait olan www.ciceksepeti.com web sitesi çerez (cookie) kullanan bir sitedir. Çerez; kullanılmakta olan cihazın internet tarayıcısına ya da sabit diskine depolanarak söz konusu cihazın tespit edilmesine olanak tanıyan, çoğunlukla harf ve sayılardan oluşan bir dosyadır.

www.ciceksepeti.com çerezleri; günlük dosyaları, boş gif dosyaları ve/veya üçüncü taraf kaynakları yoluyla topladığı bilgileri tercihlerinizle ilgili bir özet oluşturmak amacıyla depolar.

Oturum çerezleri (session cookies) ve kalıcı çerezler (persistent cookies) olmak üzere sitelerimiz genelinde iki tür çerez kullanmaktayız. Oturum çerezleri geçici çerezler olup sadece tarayıcınızı kapatıncaya kadar geçerlidirler. Kalıcı çerezler siz silinceye veya süreleri doluncaya (bu şekilde çerezlerin cihazında ne kadar kalacağı, çerezlerin "kullanım ömürlerine" bağlı olacaktır) kadar sabit diskinizde kalırlar.

www.ciceksepeti.com çerezleri; yaptığınız tercihleri hatırlamak ve web sitesi/mobil uygulama kullanımınızı kişiselleştirmek için kullanır. Bu kullanım parolanızı kaydeden ve web sitesi/mobil uygulama oturumunuzun sürekli açık kalmasını sağlayan, böylece her ziyaretinizde birden fazla kez parola girme zahmetinden kurtaran çerezleri ve web sitesi/mobil uygulamaya daha sonraki ziyaretlerinizde sizi hatırlayan ve tanıyan çerezleri içerir.

www.ciceksepeti.com web sitesine nereden bağlandığınız, web sitesi/mobil uygulama üzerinde hangi içeriği görüntülediğiniz ve ziyaretinizin süresi gibi web sitesini/mobil uygulamayı nasıl kullandığınızın ölçümlenmesi dahil olmak üzere web sitesini/mobil uygulamayı nasıl kullandığınızı tespit etmek için kullanır.

www.ciceksepeti.com web sitesi çerezleri ayrıca; arama motorlarını, web sitesi, mobil uygulamasını ve/veya web sitesinin reklam verdiği internet sitelerini ziyaret ettiğinizde ilginizi çekebileceğini düşündüğü reklamları size sunabilmek için “reklam teknolojisini” devreye sokmak amacıyla kullanabilir. Reklam teknolojisi, size özel reklamlar sunabilmek için web sitesine/mobil uygulamaya ve web sitesinin reklam verdiği web sitelerine/mobil uygulamalarına yaptığınız önceki ziyaretlerle ilgili bilgileri kullanır. Bu reklamları sunarken, web sitesinin sizi tanıyabilmesi amacıyla tarayıcınıza benzersiz bir üçüncü taraf çerezi yerleştirilebilir. Çiçeksepeti ayrıca Google, Inc. tarafından sağlanan bir web analizi hizmeti olan Google Analytics kullanmaktadır. Google Analytics, çerezleri kullanıcıların web sitesini, mobil uygulamayı ve/veya mobil sitesini nasıl kullandıklarını istatistiki bilgiler/raporlar ile analiz etmek amacıyla kullanır. Google Analytics kullanımı hakkında daha fazla bilgi için (reddetme seçenekleri dahil), şu adresi ziyaret edebilirsiniz:

http://www.google.com/intl/tr/policies/privacy/#infocollect

Mobil uygulamada çerez yerine ilgili uygulamanın SDK''sı (Software Development Kit) kullanılmaktadır.

Aşağıdaki yöntemleri kullanarak çerezlere izin verme ve reddetme imkanını kullanabilirsiniz:

Google Chrome

:

Tarayıcınızın adres bölümünde yer alan, "kilit işareti"ni tıklayarak, "Çerezler" sekmesinden çerezlere izin verebilir veya engelleyebilirsiniz.

Internet Explorer

:

Tarayıcınızın sağ üst bölümünde yer alan “Araçlar” bölümünden güvenlik sekmesini tıklayarak “izin ver” veya “izin verme” şeklinde çerezleri yönetebilirsiniz.

Mozilla Firefox

:

Tarayıcınızın sağ üst köşesinde yer alan “menüyü aç” sekmesini tıklayınız. “Seçenekler” görselini tıklayarak “Gizlilik ve Güvenlik” butonunu kullanarak çerezleri yönetebilirsiniz.

Opera

:

Tarayıcınızın “Tercihler” bölümünde “Gelişmiş”i seçerek “Çerezler” bölümünden çerez yönetimini yapabilirsiniz.

Safari

:

Telefonunuzun “Ayarlar” bölümünden “safari” sekmesini seçip, “Gizlilik ve Güvenlik” Bölümünden tüm çerez yönetiminizi yapabilirsiniz.

 

Yukarıdaki seçeneklerin yanı sıra; tüm çerezler hakkında bilgi sahibi olmak ve çerez yönetimi için: https://www.allaboutcookies.org , https://www.youronlinechoices.eu/ adresini ziyaret edebilirsiniz, veya "Privacy Badger" uygulamasını kullanabilirsiniz (https://www.eff.org/tr/privacybadger). Kalıcı çerezleri veya oturum çerezlerini reddederseniz, web sitesini, mobil uygulamayı ve mobil sitesini kullanmaya devam edebilirsiniz fakat web sitesinin, mobil uygulamanın ve mobil sitesinin tüm işlevlerine erişemeyebilirsiniz veya erişiminiz sınırlı olabilir.

 

 

 

Çiçeksepeti’nde yer alan çerezlere ilişkin bilgiler aşağıdaki tablolarda yer almaktadır:

Cookie Service Provider

Cookie İsmi

Cookie Amacı

Cookie Tipi

Cookie Süresi

CicekSepeti

.AspNetCore.Antiforgery.VJ6plnmrb_s

Cross Site Scripting güvenliğini sağlamak için oluşturulan random değer bu cookiede saklanmaktadır

Non Persistent Cookie

Tarayıcı oturum süresi boyunca

CicekSepeti

CCKAUTH

Login olmuş kullanıcıya ait bilgilerin saklandığı cookiedir

Persistent

15 gün

CicekSepeti

CustomerPoint

Kullanıcının geçmişte yaptığı işlemlere göre hesaplanıp, kullanıcıya özel farklı içerik gösterilmesi için kullanılır

Persistent

8 saat

CicekSepeti

GoogleTagManagerV2

GoogleTagManager ile paylaşılan cihaz bilgileri

Persistent

1 yıl

CicekSepeti

IsAuthenticate

Kullanıcının login olup olmadığı bilgisini saklar.

Persistent

12 saat

CicekSepeti

ShoppingCartItemCount

Kullanıcının sepetindeki ürün sayısı

Persistent

48 saat

CicekSepeti

ShoppingCartProductIds

Kullanıcının sepetindeki ürünlerin id bilgileri

Persistent

48 saat

CicekSepeti

WebPushPermissionTime

İzin vermiş olan kullanıcılara ne kadar sürede bir web push gönderileceği bilgisini tutar

Persistent

1000 gün

CicekSepeti

HighlightOrderId

Müşterinin aktif siparişinin bilgisini tutar

Persistent

1 ay

CicekSepeti

HasHighlightOrder

Müşterinin aktif siparişi bulunup bulunmadığı bilgisini tutar

Persistent

1 ay

CicekSepeti

addressName

Kullanıcının seçtiği adres bilgisi

Persistent

1 yıl

CicekSepeti

city

Kullanıcının seçtiği adrese göre hesaplanan şehir bilgisi

Persistent

1 gün

CicekSepeti

cityNameWithDistrict

Kullanıcının seçtiği adres ve bölge bilgisini saklar

Persistent

1 yıl

CicekSepeti

ThanksPageVisited

Teşekkür sayfası görüntülendi mi bilgisi

Persistent

1 gün

CicekSepeti

Cosmos.Session

Kullanıcı session bilgisi

Non Persistent Cookie

Session(Browser kapatıldığında silinir)

CicekSepeti

euCookie

Kullanıcıya cookie bilgilendirmesinin yapılıp yapılmadığı bilgisini saklar.

Persistent

1 yıl

CicekSepeti

isCountrySelected

Kullanıcının seçtiği adrese göre hesaplanan ülke bilgisi

Persistent

1 yıl

CicekSepeti

lastViewedProducts

Kullanıcının son görüntülediği ürünlerin bilgisi

Non Persistent Cookie

Tarayıcı oturum süresi boyunca

CicekSepeti

regionlist

Kullanıcının seçtiği adrese göre hesaplanan ilçe/mahalle bilgileri

Persistent

1 yıl

CicekSepeti

subheaderCookie

Yeni gelen kullanıcıya site kullanımıyla ilgili bilgilendirme yapıldığı  bilgisini tutar

Persistent

30 Gün

CicekSepeti

BEV.Gate

3D ödemeleri için kullanıcıya özel tutulan token

Persistent

1 saat

CicekSepeti

BEV.Cart

Üye girişi yapılmadığı durumda tutan sepetin idesini tutar

Persistent

Max

CicekSepeti

_ga

Google Analytics tarafından kullanıcıların websitesi kullanımına ilişkin istatistiksel veri elde etmek için kullanılır

Persistent

2 yıl

Google

_gac

Kullanıcılara ilişkin Google Ads kampanya bilgilerini tutar

Persistent

90 Gün

Google

_gaexp

Kullanıcıların bir deneye dahil edilmesi ya da dahil olduğu bir deneyden çıkarılması için kullanılır

Persistent

90 Gün

CicekSepeti

_gat

Google Analytics tarafından belirli zaman periyodu içindeki sorguları kontrol altında tutmak için kullanılır

Persistent

1 Dakika

Criteo

uid

Criteo tarafından site ziyaretçilerinin hareketlerine ait bilgileri toplamak ve tercihlerini daha iyi anlamak amacıyla kullanılır

Persistent

390 gün

CicekSepeti

_dc_gtm_UA

Google Tag Manager tarafından kullanılır. Kullanıcının site ile etkileşimlerini takip etmekte kullanılır

Persistent

1 dakika

CicekSepeti

_fbp

facebook tarafından kullanıcılara reklam ürünlerini sunmak için kullanılır

Persistent

3 Ay

CicekSepeti

_gcl_au

Google AdSense tarafından, servislerini kullanan siteler arasında, reklam verimliliğini test etmek için kullanılır

Persistent

3 ay

Google

_gcl_aw

Google Ads reklamlarının tıklanma bilgisini tutmak için kullanılır

Persistent

3 Ay

CicekSepeti

_gid

Google Analytics tarafından kullanıcıların websitesi kullanımına ilişkin istatistiksel veri elde etmek için kullanılır

Persistent

24 Saat

Google

cto_lwid

Google tarafından, kullanıcılara hedefli reklamlar gösterebilmek için; kullanıcıların websitesi ziyaretlerine ilişkin, ziyaret sayısı, ortalama ziyaret süresi, ziyaret edilen sayfalar gibi bilgileri anonim olarak tutar

Persistent

13 Ay

CicekSepeti

AMP_TOKEN

AMP Client ID hizmetinden bir müşteri ID'sini almak için kullanılabilecek bilgiyi tutar

Persistent

1 saat

CicekSepeti

__zlcmid

Kullanıcı kimliğini ziyaretler arasında saklayarak kullanıcıya canlı chat hizmeti vermek ve gerektiğinde kullanıcının canlı chat özelliğini devre dışı bırakmasını sağlamak için kullanılır

Persistent

12 Ay

doubleclick.net

DSID

Kullanıcı birden fazla cihazdan bir Google hesabına giriş yaptığında, kullanıcının bu etkinliklerini bağlamak için kullanılır

Persistent

2 Hafta

Twitter

personalization_id

Twitter tarafından reklamlardan gelen kullanıcının tanımlanmasını ve hareketlerinin izlenmesini sağlamak amacıyla kullanılır.

Persistent

2 yıl

Facebook

fr

Facebook tarafından daha sonrasında reklam aktivitelerinde kullanılmak üzere, kullanıcıların online davranışlarını izlemek için kullanılır.

Persistent

3 ay

doubleclick.net

IDE

Online reklamlarda, kullanıcının önceki ziyaretlerine dayanarak gösterilecek reklamın kişiselleştirilmesi için kullanılır

Persistent

2 yıl

Marketing

utm_source

Kullanıcıların ziyaret kanalı bilgisini kaynak olarak tutmak

Persistent

30 Gün

Marketing

utm_medium

Kullanıcıların ziyaret kanalı bilgisini araç olarak tutmak

Persistent

30 Gün

Marketing

utm_campaign

Kullanıcıların ziyaret kanalı bilgisini kampanya olarak tutmak

Persistent

30 Gün

CicekSepeti

sst1

Süre bazlı fraud kontrollerinin yapılabilmesi için kullanılıyor

Non Persistent Cookie

Session(Browser kapatıldığında silinir)

CicekSepeti

loe

Analytics’e sipariş datasının hangi siparişler için gönderildiği bilgisi(Tekrar gönderilmesini engellemek için)

Persistent

1 gün

CicekSepeti

euCookie

Cookie uyarısının gösterilip gösterilmediği bilgisi

Persistent

1 yıl

CicekSepeti

Sb

Hashlenmiş login captcha değeri

Persistent

max

 

 

 

4) Çiçeksepeti kişisel verileri hangi amaçlarla kullanıyor?

Çiçeksepeti, mevzuatın izin verdiği durumlarda ve ölçüde kişisel bilgilerinizi kaydedebilecek, saklayabilecek, güncelleyebilecek, üçüncü kişilere açıklayabilecek, devredebilecek, sınıflandırabilecek ve işleyebilecektir.

Kişisel verileriniz şu amaçlarla kullanılmaktadır:

  • Web sitesi/mobil uygulamalar üzerinden alışveriş yapanın/yaptıranın kimlik bilgilerini teyit etmek,
  • İletişim için adres ve diğer gerekli bilgileri kaydetmek,
  • Mesafeli satış sözleşmesi ve Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un ilgili maddeleri tahtında akdettiğimiz sözleşmelerin koşulları, güncel durumu ve güncellemeler ile ilgili müşterilerimiz ile iletişime geçmek, gerekli bilgilendirmeleri yapabilmek,
  • Elektronik (internet/mobil vs.) veya kağıt ortamında işleme dayanak olacak tüm kayıt ve belgeleri düzenlemek,
  • Mesafeli satış sözleşmesi ve Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un ilgili maddeleri tahtında akdettiğimiz sözleşmeler uyarınca üstlenilen yükümlülükleri ifa etmek,
  • Kamu güvenliğine ilişkin hususlarda talep halinde ve mevzuat gereği kamu görevlilerine bilgi verebilmek,
  • Müşterilerimize daha iyi bir alışveriş deneyimini sağlamak, “müşterilerimizin ilgi alanlarını dikkate alarak” müşterilerimizin ilgilenebileceği ürünlerimiz hakkında müşterilerimize bilgi verebilmek, kampanyaları aktarmak,
  • Müşteri memnuniyetini artırmak, web sitesi ve/veya mobil uygulamalardan alışveriş yapan müşterilerimizi tanıyabilmek ve müşteri çevresi analizinde kullanabilmek, çeşitli pazarlama ve reklam faaliyetlerinde kullanabilmek ve bu kapsamda anlaşmalı kuruluşlar aracılığıyla elektronik ortamda ve/veya fiziki ortamda anketler düzenlemek,
  • Anlaşmalı kurumlarımız ve çözüm ortaklarımız tarafından müşterilerimize öneri sunabilmek, hizmetlerimizle ilgili müşterilerimizi bilgilendirebilmek,
  • Hizmetlerimiz ile ilgili müşteri şikayet ve önerilerini değerlendirebilmek,
  • Yasal yükümlülüklerimizi yerine getirebilmek ve yürürlükteki mevzuattan doğan haklarımızı kullanabilmek,

 

5) Çiçeksepeti kişisel verilerinizi nasıl koruyor?

Çiçeksepeti ile paylaşılan kişisel veriler, Çiçeksepeti gözetimi ve kontrolü altındadır. Çiçeksepeti, yürürlükteki ilgili mevzuat hükümleri gereğince bilginin gizliliğinin ve bütünlüğünün korunması amacıyla gerekli organizasyonu kurmak ve teknik önlemleri almak ve uyarlamak konusunda veri sorumlusu sıfatıyla sorumluluğu üstlenmiştir. Bu konudaki yükümlülüğümüzün bilincinde olarak veri gizliliğini konu alan uluslararası ve ulusal teknik standartlara uygun surette periyodik aralıklarda sızma testleri yaptırılmakta ve bu kapsamda veri işleme politikalarımızı her zaman güncellediğimizi bilginize sunarız.

 

6) Çiçeksepeti kişisel verilerinizi paylaşıyor mu?

 Müşterilerimize ait kişisel verilerin üçüncü kişiler ile paylaşımı, müşterilerin izni çerçevesinde gerçekleşmekte ve kural olarak müşterimizin onayı olmaksızın kişisel verileri üçüncü kişilere aktarılmamaktadır.

Bununla birlikte, yasal yükümlülüklerimiz nedeniyle ve bunlarla sınırlı olmak üzere mahkemeler ve diğer kamu kurumları ile kişisel veriler paylaşılmaktadır. Ayrıca, taahhüt ettiğimiz hizmetleri sağlayabilmek ve verilen hizmetlerin kalite kontrolünü yapabilmek için anlaşmalı üçüncü kişilere kişisel veri aktarımı yapılmaktadır.

Üçüncü kişilere veri aktarımı sırasında hak ihlallerini önlemek için gerekli teknik ve hukuki önlemler alınmaktadır. Bununla birlikte, kişisel verileri alan üçüncü kişinin veri koruma politikalarından dolayı ve üçüncü kişinin sorumluluğundaki risk alanında meydana gelen ihlallerden Çiçeksepeti sorumlu değildir.

Kişisel verileriniz Çiçeksepeti’nin hissedarlarıyla, doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimize, faaliyetlerimizi yürütebilmek için işbirliği yaptığımız program ortağı kurum, kuruluşlarla, verilerin bulut ortamında saklanması hizmeti aldığımız yurtiçi/yurtdışı kişi ve kurumlarla, müşterilerimize ticari elektronik iletilerin gönderilmesi konusunda anlaşmalı olduğumuz yurtiçi/yurtdışındaki kuruluşlarla, Bankalararası Kart Merkeziyle, anlaşmalı olduğumuz bankalarla ve sizlere daha iyi hizmet sunabilmek ve müşteri memnuniyetini sağlayabilmek için çeşitli pazarlama faaliyetleri kapsamında yurtiçi ve yurtdışındaki çeşitli ajans, reklam şirketleri ve anket şirketleriyle ve yurtiçi/yurtdışı diğer üçüncü kişilerle ve ilgili iş ortaklarımızla paylaşılabilmektedir.

 

7) Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ndan doğan haklarınız nelerdir?

 

KVKK uyarınca kişisel verilerinizin;

a) işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) işlenmişse bilgi talep etme,

c) işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

d) yurt içinde / yurt dışında aktarıldığı 3. kişileri bilme,

e) eksik / yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme,

f) KVKK’nın 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini / yok edilmesini isteme,

g) aktarıldığı 3. kişilere yukarıda sayılan (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme,

h) münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

i) KVKK’ya aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahip olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

 

8) Kişisel verilerle ilgili mevzuat değişikliklerinden nasıl haberdar olabilirim?

KVKK uyarınca sahip olduğunuz haklar Çiçeksepeti’nin yükümlülükleridir. Kişisel verilerinizi bu bilinçle ve mevzuatın gerektirdiği ölçüde işlediğimizi, yasal değişikliklerin olması halinde sayfamızda yer alan bu bilgileri yeni mevzuata uygun güncelleyeceğimizi, yapılan güncellemeleri de bu sayfa üzerinden her zaman kolaylıkla takip edebileceğinizi size bildirmek isteriz.

 

9) Verinin güncel ve doğru tutulduğundan nasıl emin olabilirim?

KVKK’nın 4. maddesi uyarınca Çiçeksepeti’nin kişisel verilerinizi doğru ve güncel olarak tutma yükümlülüğü bulunmaktadır. Bu kapsamda Çiçeksepeti’nin yürürlükteki mevzuattan doğan yükümlülüklerini yerine getirebilmesi için müşterilerimizin Çiçeksepeti’ne doğru ve güncel verilerini paylaşması gerekmektedir. Verilerinizin herhangi bir surette değişikliğe uğraması halinde aşağıda belirtilen iletişim kanallarından bizimle iletişime geçerek verilerinizi güncellemenizi rica ederiz.

 

10) Çiçeksepeti’ne kişisel verilerinizle ilgili soru sormak ister misiniz?

Veri sahibi olarak KVKK kapsamındaki haklarınıza ilişkin taleplerinizi, Çiçeksepeti İnternet Hizmetleri A.Ş. Başvuru Formu ile bize bildirebilirsiniz. Kişisel veri sahipleri olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi, Çiçeksepeti’ne iletmeniz durumunda Çiçeksepeti talebinizi en geç 30 (otuz) gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından bir ücret öngörülmesi halinde, Çiçeksepeti tarafından belirlenen tarifedeki ücret talep edilebilecektir.

Bize kişisel verilerinizle ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için kvkk@ciceksepeti.com  e-posta adresinden dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

 

KAPAT

Göndereceğiniz adrese en yakın mahalle, okul, hastane, plaza, AVM gibi noktaları yazabilirsiniz.