Bu ürün Ajans313 tarafından gönderilecektir.
Bu satıcının ürünlerinde geçerli 350,00 TL Üzeri Kargo Bedava
Bu Satıcının Tüm Ürünlerini Görüntüle
Ürün sayfasında gördüğünüz fiyat bilgileri, satıcı tarafından belirlenmektedir.
Ekskavatör operatörlerinin çalışma hayatını mizahi bir tasarımla anlatan bu baskılı kupa, hafriyat ve inşaat sektöründe çalışanlara özel olarak hazırlanmıştır.
Kupada yer alan “İşimi seviyorum ama her gün aynı yeri kazmaktan bıktım!” mesajı, benzer işlerle ve sürekli değişen şantiye koşullarıyla uğraşan operatörlerin günlük hayatına eğlenceli bir gönderme yapar. Ekskavatör karakterinin “Nerede o eski projeler?” düşüncesi ile “Kazmak kolay, fikir bulmak zor!” tabelası tasarımın mizahi yönünü güçlendirir.
Bu ürün özellikle;
ekskavatör operatörüne hediye,
kepçe operatörüne hediye,
hafriyatçıya doğum günü hediyesi,
iş makinesi operatörüne hediye,
şantiye çalışanına komik hediye,
mesleğe özel kupa,
iş arkadaşına eğlenceli hediye
arayan müşteriler için uygundur.
Evde, ofiste, şantiye dinlenme alanında veya iş yerinde kullanılabilecek bu kupa; çay ve kahve molalarına eğlenceli bir dokunuş katar. Mesleğe özel mesajı sayesinde sıradan baskılı kupalardan ayrılır ve hedef kişiye daha anlamlı bir hediye sunar.
Ürün özellikleri
Ürün türü: Baskılı kupa bardak
Malzeme: Seramik
Renk: Beyaz
Tema: Ekskavatör, kepçe, hafriyat ve meslek mizahı
Paket içeriği: 1 adet kupa
Kişiselleştirme: Var
Kullanım alanı: Ev, ofis, iş yeri ve şantiye
Bakım önerisi
Baskının uzun süre korunması için kupanın elde yıkanması tavsiye edilir.
