Bu ürünün kampanyalı satışı stoklarla sınırlıdır. Bir tüketici bu kampanya stoğundan maksimum 10 adet satın alabilir.
Çiçeksepeti kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Ürünün iade politikasını öğrenmek için tıklayın.
Bu ürün YEDİVEREN YAYINLARI tarafından gönderilecektir.
Bu satıcının ürünlerinde geçerli 350,00 TL Üzeri Kargo Bedava
Bu Satıcının Tüm Ürünlerini Görüntüle
Ürün sayfasında gördüğünüz fiyat bilgileri, satıcı tarafından belirlenmektedir.
Bereketli şehir Kudüs ve elinde taş olan Filistinli çocuklar unutulmamalıdır.
Güçlü duygular insan olmanın önemli parçasıdır; sevgi, iletişim kadar üzüntü, korku ve öfke gibi duygular da insanidir ve yönetilmeleri zordur. Çocuklar bu duyguları yönetmeyi bilerek doğmaz, bunu sosyal öğrenmeyle, özellikle ebeveynlerinden öğrenirler.
Çocuk, Kudüs’te çocuk olmayı ebeveynlerinin dilinden, hislerinden ve empati yoluyla anlamlandırır. Kudüs’ün dünyanın üstünde bir perde olduğu ve onsuz dünyanın hüzünlü kalacağı ifadesiyle çocukların duygusal farkındalığını geliştirebiliriz.
Bu kitapta Kudüs’ün değerini hikâye tadında, tarihe yolculuk ederek keşfedeceksiniz. Güncelliğini hiç yitirmeyen Kudüs meselesi ve Kudüslü çocukların hislerine dair farkındalık yaratacak bu eser, her yaştan okura hitap etmektedir. Unutmayalım ki hüzün, özlem, endişe ve umutsuzluk sonsuza dek sürmez.
Dr. Meral Arslan
Kitabın Danışmanı - Çocuk Gelişim Uzmanı
