Bu ürünün kampanyalı satışı stoklarla sınırlıdır. Bir tüketici bu kampanya stoğundan maksimum 10 adet satın alabilir.
Çiçeksepeti kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Ürünün iade politikasını öğrenmek için tıklayın.
Bu ürün EMAY CENTER tarafından gönderilecektir.
Bu satıcının ürünlerinde geçerli 350,00 TL Üzeri Kargo Bedava
Bu Satıcının Tüm Ürünlerini Görüntüle
Ürün sayfasında gördüğünüz fiyat bilgileri, satıcı tarafından belirlenmektedir.
Rotary Encoder Modülü Arduino KY-040 HW-040 Modül
Bu modülün üzerinde CLK, DT, SW, VCC ,GND olmak üzere 5 adet pin bulunmaktadır. Bu modül 5VDC ile çalışmaktadır.
Döner enkoder miline bastığımız süre boyunca, SW pinin lojik seviyesi değişmektedir. Örneğin Enkoder üzerindeki mile basılmadığında Lojik-0 (GND) olan çıkış Lojik-1(+5V) veya Lojik-1(+5V) olan çıkış Lojik-0 (GND) konumuna geçer.
Rotary Encoder milin dönüş yönüne göre CLK ve DT pini üzerinden bir kare sinyal üretir ve biz bu sinyalleri okuyarak dönüş miktarını ve yönünü öğrenebiliriz.
Rotary Encoderlar çıkışta verdiği sinyal bilgisine Gray kod denir. Bu modülde iki adet çıkış (CLK ve DT) olduğu için üreteceği kod 00,01,11,10,00... diye gitmektedir.
Bu modülü projelerinizde oluşturduğunu menü arasında gezmek ve seçme işlemlerini rahatlıkla yapabilir, motor hız kontrolü yapabilir, motoru harekete geçirebilir ve durdurabilirsiniz. Step motorlarınızı milin dönüş açışı ve yönüne göre hareket ettirebilirsiniz.
Özellikler:
- Çalışma Voltajı : 5VDC
- Pin Sayısı : 5 Pin
(CLK(kanalA), DT(kanalB), SW(buton), VSS, GND)
- Push-Buton Özelliği
- Arduino ve Diğer Platformlar İle Uyumludur
