Çiçek ve Gurme Lezzetler
Hediye ve Milyonlarca Ürün
Çiçeksepeti Logo
Çiçeksepeti Logo
Kategorileri Keşfet

Sana özel bu üründe % İndirim!

TL

Bu ürünün size özel fiyatıdır, Sepete ekleyin fırsatı kaçırmayın!

Silabor 9,4 Satıcı puanı, satıcının sipariş sürecindeki hizmet kalitesi ve müşteri beyanları dikkate alınarak hesaplanır.

GERÇEK RGB T60 Siyah Kırmızı Switch Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi

Ürün Özeti

Bu ürünün kampanyalı satışı stoklarla sınırlıdır. Bir tüketici bu kampanya stoğundan maksimum 10 adet satın alabilir.

Çiçeksepeti kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Ürünün iade politikasını öğrenmek için tıklayın.

Bu ürün Silabor tarafından gönderilecektir.

Bu Satıcının Tüm Ürünlerini Görüntüle

Ürün sayfasında gördüğünüz fiyat bilgileri, satıcı tarafından belirlenmektedir.

Ödeme Seçenekleri
ciceksepeti.com ödeme bilgilerinizi güvende tutar. Ödeme esnasında kredi kartı bilgileriniz hiçbir şekilde 3. kişiler tarafından görünmemektedir.
Ürün Açıklaması Ürün Güvenliği Bilgileri

KIRMIZI MAVİ SWİTCH ÇEŞİTLERİ PEMBE SİYAH BEYAZ RENK SEÇENEKLERİ TAK ÇIKAR KABLO RGB KLAVYE İTHALATÇI FİRMA TARAFINDAN 2 YIL GARANTİLDİR

Ürün Kodu: kcm27149494
Ürün Özellikleri
Marka
Acl 
Bağlantı Türü
Kablolu
Tuş Dizilimi
Rusça Q
Uyumlu Platform
Windows
Model
2020
Yaş Grubu
Genç
Bağlantılar
Kablo
HDMI
Yok
Aydınlatma
Var
Touchped
Yok
Yorumlar (27)

13 Temmuz 2023

ilk öncelikle kargo çok hızlıydı pazartesi akşamı sipariş verdim çarşamba öğlen geldi klavye çok iyi basma hissiyatı ve red switch olması çok iyi düşünmeden alabilirsiniz

A*** _***

ISTANBUL-AVRUPA

Faydalı (0)
0

11 Mayıs 2023

Ürünü gayet beğendim, kullanım hissiyatı gayet hoş. Fakat açıklamada belirtildiği gibi RGB gelmesi gerekirken model kodu: keyboard and mouse set olarak geliyor. Yani RGB değil Rainbow ürün geliyor. Satıcıya yazmama rağmen açıklama düzeltilmedi. Alırken bunun bilincinde alın. Bunun dışında kargo hızı, paketleme gayet iyiydi.

S*** B*** K***

ESKİŞEHİR

Faydalı (3)
3

16 Mayıs 2023

ürün gerçekten çok iyi hissiyatı ve hassasiyeti tam istenildiği gibi ben kırmızı switch olarak aldım ve harika bir ürün beyaz istedim ellerinde olmayınca siyah geldi ama bu da yıldız kırma sebebi değildir sonuçta alınabilir bi ürün

Y*** V*** Y***

AĞRI

Faydalı (0)
0

12 Mayıs 2023

Klavye çok güzel. Satıcıya teşekkür ediyorum. İstediğim renk ve switch göndermiş. RGB diye aldık fakat Rainbow geldi. 1 puan kıracaktım fakat satıcının iyi ve yardımcı olmasından ötürü kırmadım. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

H*** A*** S***

KAYSERİ

Faydalı (2)
2

28 Nisan 2023

ürün kalitesi mükemmel kesinlikle aradığınız model Zıyoulang t60 modeli ise bu ürün ama tek sorun kırmızı switch istememe rağmen mavi geldi ama herhangi bi sorun yok kargo 3 günde geldi

GUD _Abdurahmanasma

ŞIRNAK

Faydalı (0)
0

30 Mayıs 2023

İstediğim özelliklerde doğru ürün geldi. Basma hissiyatı bundan yüzde 30 daha pahalıya aldığım klavye ile aynı ve bence başarılı. Bu fiyat ve üzerine nays ile kaçırmayın ihtiyacınız varsa.

ENGİN DEMİR

ORDU

Faydalı (0)
0

27 Mayıs 2023

Ürün beklediğimden kaliteli. Ağır ve tok bir klavye. Tuş basım hissiyatı hoşuma gitti çok sesli çatır çutur ses vermiyor bazı dandik mekanikler gibi. Bendeki ürün red switch bu arada.

M*** Ö***

ISTANBUL-ANADOLU

Faydalı (0)
0

09 Mayıs 2023

Satıcıya çok teşekkür ederim. Sorduğum sorulara gayet net ve güler yüzlü cevap verdiler. Ürün sorunsuz elime ulaştı. 5 yıldızı sonuna kadar hakediyorlar.

M*** A***

MUĞLA

Faydalı (0)
0

16 Mayıs 2023

basım hissi olsun renkleri olsun muhteşem beyaz red switch aldım gerçekten çok güzel tasarımı var

Mahmut Kan

DİYARBAKIR

Faydalı (0)
0

15 Mayıs 2023

switchleri gayet kaliteli, tok bir sesi var. RGB değil rainbow ona göre alın

Ö*** F*** K***

ISTANBUL-AVRUPA

Faydalı (1)
1