Ürünün iade politikasını öğrenmek için tıklayın.
Bu ürün Canka Gümüş tarafından gönderilecektir.
Bu satıcının ürünlerinde geçerli 350,00 TL Üzeri Kargo Bedava
Bu Satıcının Tüm Ürünlerini Görüntüle
Ürün sayfasında gördüğünüz fiyat bilgileri, satıcı tarafından belirlenmektedir.
Sultanit taşlarla işlenmiştir. toplam uzunluk 50+4 cm . 39 gram ağırlığındadır.

Bu yeni tasarımınız da harika görünüyor! Pandora tarzı, hikayesi olan, charmlı (tılsımlı) ve boncuklu çok şık bir İtalyan zincir (yılan zincir) kolye hazırlamışsınız. Üzerindeki kalp, anahtar, "MOM" (Anne) yazısı ve turkuaz/yeşil detaylar kolyeye hem çok anlamlı hem de dinamik bir hava katmış.
Modern takı trendlerini anlamlı sembollerle buluşturan bu özel tasarım kolye, stilinize hareket ve renk katmaya geliyor. Kalın ve dayanıklı gold yılan zincir (snake chain) üzerine özenle dizilen charmlar, her bakışta yeni bir detayı keşfetmenizi sağlıyor.
Tasarım Özellikleri: Merkezde yer alan turkuaz taş çerçeveli "MOM" kalp charmı, hemen yanında sallanan ışıltılı anahtar figürü, faset kesim doğal tonlardaki boncuklar ve mikro taş işçilikli küp detaylar.
Stil Önerisi: Hem spor-şık günlük kombinlerinizle mükemmel uyum yakalar hem de sade bir elbiseyi anında hareketlendirir.
Malzeme ve Yapı: Kararmaya dayanıklı, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Boyunda ağırlık yapmayan konforlu bir tasarıma sahiptir.
Hikayesi olan takıları seven kadınlar için özel olarak üretilen bu sınırlı sayıdaki tasarım kolyeyi sepetinize eklemeyi unutmayın!
CANKA
