Bu ürünün kampanyalı satışı stoklarla sınırlıdır. Bir tüketici bu kampanya stoğundan maksimum 10 adet satın alabilir.
Çiçeksepeti kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Ürünün iade politikasını öğrenmek için tıklayın.
Bu ürün Dolar Kimya tarafından gönderilecektir.
Bu satıcının ürünlerinde geçerli 350,00 TL Üzeri Kargo Bedava
Bu Satıcının Tüm Ürünlerini Görüntüle
Ürün sayfasında gördüğünüz fiyat bilgileri, satıcı tarafından belirlenmektedir.
Dolar Kimya İzoPropil Alkol (ipa) | Sprey Başlıklı Dezenfektan | 500 ML
İzopropil Alkol, renksiz, yanıcı sıvı diğer isimler çeşitli biliniyor. Örneğin, laboratuvarda o isopropanol, isopro, iso, izopropil veya kısaltma IPA basitçe tarafından ibareli olabilir. Ayrıca bazen 2-propanol, referans muhtemelen denilen bir inorganik bileşik propanol olarak da bilinen bir izomeri olan etmektir. Tabii ki, izopropil alkol en yaygın basit ispirto olarak bilinir.
İzoPropil Alkol (İPA) Kullanım Alanları
- Solvent olarak; bitkisel ve hayvansal yağlar, zamk reçineleri, vakslar, renk maddeleri, aromalar, alkoloidler, vitaminler ve aljinatlar gibi doğal ürünlerin ekstraksiyon ve saflaştırılmasında; gıda maddelerinin üretiminde taşıyıcı olarak; organik kimyasalların saflaştırılması, kristalizasyonu ve çöktürülmesinde; fenolik vernikler ve nitroselüloz laklar gibi sentetik polimerlerde uygulama alanı bulmaktadır.
- Ayrıca yine solvent olarak; kozmetik, saç tonikleri, parfümler, cilt losyonları, saç boyama durulayıcıları, cilt temizleyiciler, deodorant, oje, şampuan, saç spreyleri, oda spreylerinin formülasyonlarına katılmaktadır.
- Kaplama ve boya solventi olarak; çimento, astar boya, boya ve mürekkep üretiminde uygulama bulmakta, sıvı sabun ve deterjanda temizleme ve kurutma ajanı olarak görev görmektedir.
- İzopropil alkol (IPA); ayrıca aseton ve onun türevleri üretiminin ile izopropil asetat, izopropilamin, diizopropil eter, izopropil xanthate, yağ asidi esterleri, herbisidal esterler ve alüminyum izopropoksit gibi diğer kimyasalların üretilmesinde de kullanılmaktadır.
- Diğer kullanım alanları; bira üretiminde soğutucu ajan, polivinil florür üretiminde dehidre edici ajan, polimerizasyon değiştiricisi olarak ve ev tütü ile kişisel bakım ürünlerinde aroma ajanı şeklinde sayılabilmektedir.
- Araç yüzeylerinin temizlenmesinde kullanılır. Seramik kaplama ve Nano - Boya koruma öncesi kullanılması uygulamanın kalitesini arttırır.
- Araçlarda pasta işlemi sonrası ve wax uygulanmasından önce yüzeye zarar vermeden temizlik işleminde kullanılır.
- Pasta cila işlemlerinde araç yüzeyinde kalan yağın temizlenmesinde kullanılır. Araç yüzeyinde, fayans ve cama bulaşan silikon artıklarının temizlenmesinde kullanılır.
- Kuvvetli yağ ve kir çözücü kimyasaldır.
- Gözlük, telefon, Cam ekran ve dijital fotoğraf makina objektiflerini zarar vermeden temizler.
- Akrilik boyaların inceltilmesinde kullanılır.
- Pipo temizliğinde etkilidir.
