Bu ürünün kampanyalı satışı stoklarla sınırlıdır. Bir tüketici bu kampanya stoğundan maksimum 10 adet satın alabilir.
Çiçeksepeti kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Ürünün iade politikasını öğrenmek için tıklayın.
Bu ürün igneiplikburada tarafından gönderilecektir.
Bu satıcının ürünlerinde geçerli 350,00 TL Üzeri Kargo Bedava
Bu Satıcının Tüm Ürünlerini Görüntüle
Ürün sayfasında gördüğünüz fiyat bilgileri, satıcı tarafından belirlenmektedir.
Ev Tipi Dikiş Makinesi 16 Parça Ayak Seti
Saten Ayak Tabanı (Şeffaf)
Dikerken ayağın altında görüneceğinden çizgilerin daha düzgün dikilmesine yardımcı olur.
Büzgü Ayağı
Kumaşı büzerek dikmenin yanı sıra toplanan kenarı düz bir kumaşa tutturmak için de kullanılabilir. Büzgü ayağı, kumaş veya çeşitli giysi ve ev dekorasyon uygulamalarını nazikçe toplanmasını sağlar.
Kıvırma Ayağı 3mm
Kumaş kenarlarını kıvırma işlemini yapar.
Kıvrılan Kumaşlarda saçaklama önlenir temiz ve dayanıklı kumaş kenarı sağlanır.
Kalın ve ince kumaşlarda sorunsuz kıvırma sağlar.
Kumaş kıvrılma işlemi bittiğinde kıvrılan kısım 3mm olur.
Sürfile Overlok AyağıSürfile ayağı iki katlı kumaşı birleştirme işleminde sülfile yapar.
Ayağın sağ tarafında bulunan siper sayesinde iki kumaşın düz olarak dikilmesini sağlar.
Gizli Fermuar AyağıKaliteli hazır giyim giysilerinde genellikle gizli fermuar vardır.Bu fermuarları kolayca gizli fermuar ayağı ile evde de dikebilirsiniz. Gizli fermuarlar yünden ince ipek jarse kumaşlara kadar tüm kumaşlar için uygundur.Buradaki püf nokta iğneyi fermuara çok yakın getirmektir.
Düz Dikiş AyağıBu ayak sadece basit düz dikiş için kullanılır. Bunun dışında herhangi bir şey için kullanmaya çalışırsanız iğnelerin kırılması kaçınılmaz olur. Düz ve düzenli dikişler için özellikle ağır kumaşlarla çalışırken çok yararlıdır.
Siperli Gizli Dikiş AyağıEtek ve pantolon paçası baskısında ve her türlü gizli dikiş işlerinde kullanılır.
Nervür Ayağıİnce pililer yapan bu ayak, en çok hafif kumaşlarla ve makinede çift iğne ile kullanılır.
Fitil AyakBu ayağın alt kısmındaki biraz yükselmiş olan alana, fitillerin düzgün yerleşmesini ve fitile olabildiğince yakın dikiş yapılmasını sağlar. Bu ayağın çeşitli ebatları vardır. Ev dekorasyon ya da döşeme için olanlar daha genişken giysiler için kullanılan daha dardır.
Kapitone Ayak1/41/4İnç Ayak en çok yorgan ekleme için kullanılır. Ayak 1/4 dikiş payları dikmenize ve oluşturmanıza yardımcı olacaktır. 1/4 ¨ Dikiş, el sanatları, bebek giysileri ve daha fazlası gibi birçok küçük projeyi dikerken de kullanılır.Bu ayağın köşelerde dönmesine yardımcı olmak için yüzeyde çeşitli işaretler vardır.
Dikiş Boncuğu Baskı Ayağı İp üzerine dizilmiş boncuk, inci yada yuvarlak kordonları bu ayakla dikmek çok kolaydır.
Gelinlik, gece kıyafeti veya el sanatları için popüler olan dikişlerde boncuk ayağı kullanılır.
Açık Parmak AyakDar ve sık sarma dikişlerinde kullanılır.
Ayağın ön tarafının açık olması kumaş görünürlüğünü arttırır.
Sorunsuz bir dikiş yapmanızı sağlar.
