Bu ürünün kampanyalı satışı stoklarla sınırlıdır. Bir tüketici bu kampanya stoğundan maksimum 10 adet satın alabilir.
Çiçeksepeti kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Ürünün iade politikasını öğrenmek için tıklayın.
Bu ürün SPRİNG WATER SU ARITMA tarafından gönderilecektir.
Bu satıcının ürünlerinde geçerli 350,00 TL Üzeri Kargo Bedava
Bu Satıcının Tüm Ürünlerini Görüntüle
Ürün sayfasında gördüğünüz fiyat bilgileri, satıcı tarafından belirlenmektedir.
Filtreler ve Özellikleri
1) 5 Micron Sediment Filtre: Şebeke suyunun işleme girdiği ilk yerdir. 5 mikronluk gözenekleri sayesinde sudaki tortu, pas, yosun gibi suyun içinde askıda bulunan kaba malzemeleri tutar.
2) GAC Karbon Filtre: Kaba malzemelerden ayrılıp bu filtreye gelen su, içindeki klor, suya kötü koku ve tat veren gazlar, kist, ağır metallerin bir kısmı ve diğer kimyasal maddelerden ayrıştırılır. Bu sayede suyun tadı, rengi ve kokusu düzenlenir.
Bu filtre hinditan cevizi kabuğunun 800C derece de oksijensiz ortamda yakılmasıyla elde edilmiş toz halindeki karbon filtredir. Bir susam büyüklüğündeki aktif karbon taneciği futbol sahasını kaplayacak kadar moleküler yüzeye sahiptir. Bu sayede 0.5 kg'lık aktif karbon 1 ton suyu arıtmaya yetecek kadar yoğun bir malzemedir.
3) CTO Karbon Filtre: Bu aşamada diğer aşamalardan kurtulan partiküller blok karbon filtrede tutulur. Hindistan cevizi kabuğu ile kağıdın hamur haline getirilip sıkıştırılmasıyla elde edilir.
